Webshop


Garanciális tudnivalók

Suunto Garanciális Feltételek:

A Suunto garantálja, hogy a garanciális idő alatt a Suunto vagy a hivatalos Suunto Service Center térítés nélkül biztosítja a javítást, vagy cserét a "Limitált Garancia" feltételeinek megfelelően - azokra a meghibásodásokra, melyekre a garancia kiterjed.

Garanciális idő:

A Limitált Garanciális Idő a vásárlás napjával indul. A garanciális idő két (2) év a búvárkomputerekre és egy (1) év a kiegészítőkre, ilyen például az adatkábel, gyorscsatlakozó és minden Suunto műszer.

Kizárás és korlátozás:

Ez a Limitált Garancia NEM terjed ki a

1. a) normál használadból eredő viselési nyomokra, b) a gondatlan használatra, vagy c) hibák vagy károk, melyek helytelen használatból vagy a javasolt használattal nem összeegyeztethető használatból erednek;

2. használati utasításra, kijezővédőre és az elemre, mely működteti a terméket;

3. hibákra, vagy állítólagos hibákra, melyek olyan termék, szoftver, kiegészítő és vagy szolgáltatás használatából erednek, amit nem a Suunto gyártott, szállított vagy szolgáltatott.

Ez a Limitált Garancia NEM érvényesíthető, ha a termék:

1. a Suunto szerviz központon kívül bárki által ki lett nyitva, ide értve a óra méretű komputerek elemcseréjét is;

2. bármilyen javítása miatt, melyet nem hivatalos Suunto Szerviz végzett;

3. szériaszámát eltávolították, megváltoztatták vagy olyan módon kezelték, amit a Suunto saját belátása szerint illegálisnak ítél;

4. kémiai szereknek lett kitéve, ide értve többek között a szúnyogírtó szereket is.

A Suunto nem garantálja, hogy a termék működése megszakításoktól mentes vagy hibátlan lesz, vagy hogy a termék a harmadik fél által szállított hardverrel vagy szoftverrel működni fog. A Suunto garancia érvényesítéséhez a vásárlás dátumát igazolni kell.